Betalning, frakt och retur

Företagsinfo

Australian Body Care Continental Aps är den officiella distributören av Astion Pharma i Europa

Trävingen 14
5492 Vissenbjerg
Tel. 6447 1796 (09.00-16.00)
CVR: 34226261
info@australian-bodycare.com


Dagliga leveranser
Om du beställer före kl 14:00 på vardagar skickar vi varorna samma dag. Därför har vi alltid en leveranstid på 1-3 dagar. Under veckorna 29-30 kan det förekomma 1-2 dagars extra leveranstid.

Frakt till Sverige

Utlämningsställe

  • Bring: GRATIS vid köp över 199 kronor.

Paketbox

  • Instabox: 39 kr.

Hemleverans

  • PostNord (Varubrev)/Early Bird/Instabox: GRATIS vid köp över 199 kronor.

OBS! Om du inte har fått ditt paket inom 10 dagar efter det att du lagt din order, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. När paketet skickas tillbaka till oss tillkommer en ytterligare fraktkostnad på 59 kr. Om paketet kommer tillbaka till oss eftersom det inte har hämtats ut hos ombudet av ett eller annat skäl, t.ex. om du ångrar ditt köp, drar vi av 59 kr för returen från ombudet till oss.

100% nöjdhetsgaranti
Vi har testat våra produkter och vet vad de kan göra. Därför har vi kundnöjdhetsgaranti på alla våra produkter.

Beställa
Vår webbplats är uppbyggd så att du kan beställa våra produkter enkelt och bekvämt. Dessutom finns det en beskrivning hur du använder varje produkt.

Returer
Du har obegränsad returrätt på oöppnade varor och det är gratis att skicka tillbaka varor – skicka ett mail till info@australian-bodycare.com om du vill returnera dina produkter. Vi återbetalar inte öppnade varor om de returneras efter den period då vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti.

Varor som returneras OFRANKERAT eller på begäran kvitteras ej. Innan du returnerar, vänligen kontakta Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com för returfraktsedel. Du måste skicka varorna på ett säkert sätt – tillsammans med en kopia av fakturan och skriv klart och tydligt att du vill utnyttja returrätten och att du därför vill få tillbaka beloppet som du betalat.

Betalningsmetoder
Beställningar kan betalas på följande sätt:

Dankort
Vi tar emot betalning med Dankort, Visa, Mastercard och Eurocard. Australian Bodycare använder en betalningslösning från Quickpay.dk

Kommunikationen med denna betalningslösning har testats av Nets. Allt kortdata skickas krypterat.

Mobilepay
Vi tar emot betalningar via mobilepay.

Priser:
Alla angivna priser inkluderar 25% moms. Information om frakt- och hanteringsavgifter visas i din kundvagn.

Leverans till utlandet
Du betalar inte moms vid leverans till länder utanför EU. När du väljer ett land utanför EU som leveransort, kommer momsen automatiskt att dras av från din faktura.

Fraktkostnaden läggs automatiskt till på din faktura när du vid utcheckningen väljer leveransmetod och vilket land du vill att varorna levereras till.

Leveranskostnader:
Frakt till Europa: max 1 kg 88,00 kr, max 2 kg 135,00 kr. 2 – 5 kg 195,00 kr.

Frakt till Övrigt: max 1 kg 135,00 kr, max 2 kg 195,00 kr och 295,00 kr vid max 5 kg.