100% Nöjdhetsgaranti

Nöjdhetsgaranti

Vi har testat våra produkter och vi vet vad de kan göra. Därför har vi 100 % nöjdhetsgaranti på alla produkter, som är köpta i vår webbshop.

Vi lägger stor vikt vid nöjda kunder och garanterar högsta kvalitet. Om du inte är nöjd med dina produkter inom 100 dagar efter att du har tagit emot dem kan du därför använda dig av nöjdhetsgarantin.

Sådan bruger du din tilfredshedsgaranti:

  1. Gör din reklamation här.
    Kom ihåg att ange kontaktuppgifter, beställningsnummer, produktens batchnummer och en beskrivning av varför du inte är nöjd med produkten. Då går det lättare och snabbare för oss att behandla din reklamation.
  2. Skicka in reklamationen på sidan – och vänta.
    Vi kontaktar dig när vi har behandlat reklamationen. Du ska alltså inte göra något innan vi hör av oss. Vi skickar en returetikett till dig, som du ska använda för att skicka tillbaka produkterna till oss. Vi betalar förstås portot.
  3. Vi återbetalar inköpssumman.
    När du har skickat tillbaka produkterna till oss och vi har tagit emot dem återbetalar vi inköpssumman så att du får tillbaka dina pengar.

Du ska alltid kontakta oss först innan du skickar något i retur. Gå till sidan här för att komma igång med din reklamation. 

Nöjdhetsgarantin gäller bara om du har köpt produkterna i vår webbshop.

Om du har köpt produkterna hos en återförsäljare och du inte är nöjd vill vi ändå gärna att du hör av dig. Gör din reklamation här. Vi kontaktar dig när vi har haft möjlighet att gå igenom din reklamation.

Du är alltid välkommen att köpa våra produkter igen

Även om du utnyttjar vår nöjdhetsgaranti är du alltid välkommen till oss igen.

Om du har frågor om vår nöjdhetsgaranti kan du kontakte os på siden her.

OBEGRÄNSAD RETURRÄTT

Du får självklart ångra dig. Därför finns det ingen tidsgräns för att returnera eller byta de produkter du har köpt på australian-bodycare.se så länge de har originalförpackningen kvar.

När du vill returnera dina produkter behöver vi ha ditt beställningsnummer. Kom därför alltid ihåg att ange det när du kontaktar oss.

Vi betalar självklart portot om du vill skicka produkterna i retur. Du ska alltid kontakta oss först innan du skickar produkterna. Kontakta oss här for at få en returlabel.

Gå till webbshoppen – klicka här