Handelsvillkor

Företagsinfo

Australian Body Care Continental Aps är den officiella distributören av Astion Pharma i Europa

Trävingen 14
5492 Vissenbjerg
Tel. 6447 1796 (09.00-16.00)
CVR: 34226261
info@australian-bodycare.com

Våra produkter säljs också på apoteket och hos Matas butiker.

Dagliga leveranser
Om du beställer före kl 14:00 på vardagar skickar vi varorna samma dag. Därför har vi alltid en leveranstid på 1-3 dagar. Under veckorna 29-30 kan det förekomma 1-2 dagars extra leveranstid.

Fri frakt i Sverige med GLS till ombud
Alla ordrar över 199 kr skickade av GLS till ett ombud i Sverige är gratis.

Frakt till Sverige

OBS! Om du inte har fått ditt paket inom 10 dagar efter det att du lagt din order, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. När paketet skickas tillbaka till oss tillkommer en ytterligare fraktkostnad på 39 kr. Om paketet kommer tillbaka till oss eftersom det inte har hämtats ut hos ombudet av ett eller annat skäl, t.ex. om du ångrar ditt köp, drar vi av 39 kr för returen från ombudet till oss.

 

100% nöjdhetsgaranti
Vi har testat våra produkter och vet vad de kan göra. Därför har vi kundnöjdhetsgaranti på alla våra produkter.

Beställa
Vår webbplats är uppbyggd så att du kan beställa våra produkter enkelt och bekvämt. Dessutom finns det en beskrivning hur du använder varje produkt.

Returer
Du har obegränsad returrätt på oöppnade varor och det är gratis att skicka tillbaka varor – skicka ett mail till info@australian-bodycare.com om du vill returnera dina produkter. Vi återbetalar inte öppnade varor om de returneras efter den period då vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti.

Varor som returneras OFRANKERAT eller på begäran kvitteras ej. Innan du returnerar, vänligen kontakta Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com för returfraktsedel. Du måste skicka varorna på ett säkert sätt – tillsammans med en kopia av fakturan och skriv klart och tydligt att du vill utnyttja returrätten och att du därför vill få tillbaka beloppet som du betalat.

 

Betalningsmetoder

Vi tar emot betalning med Dankort, Visa, Mastercard och Eurocard. Australian Bodycare använder en betalningslösning från Quickpay.dk

Kommunikationen med denna betalningslösning har testats av Nets. Allt kortdata skickas krypterat.

Priser:
Alla angivna priser inkluderar 25% moms. Information om frakt- och hanteringsavgifter visas i din kundvagn.

Beställning:

Presentation av varor tillsammans med ett pris på Astion Pharma är inte ett bindande erbjudande utan bara ett förslag och inbjudan till erbjudande.

Köparens beställning av varor från webbplatsen utgör inte ett bindande avtal, utan ett bindande erbjudande att köpa produkten på de angivna villkoren.

Ett bindande avtal ingås endast när en beställningsbekräftelse accepterats av köparen. Vi förbehåller oss rätten att avvisa beställningar av sådan storlek att de antas att inte vara för personligt bruk. Vi gör reservationer för sålda artiklar och för de fall där det är nödvändigt att göra en delleverans av en beställning. I sådana fall informerar vi köparen om detta.

Betalning:

Kontouppgifterna du anger när du köper varor skickas direkt till PBS i krypterad form (SSL) som bara du och PBS kan läsa. Ingen annan ser eller lagrar alltså informationen om dig. När du köper med Dankort eller kreditkort dras beloppet från ditt konto så snart artikeln avgår från vårt lager.

Reklamationer:

Vid köp på astionpharma.com/sv, enligt inköpslagen, beviljas 2-årsgaranti från fakturadatum på tillverknings- och materialfel (defekter).

Ansvarsfriskrivning och garanti:

Astion Pharma har gjort det enkelt för dig att få relevant information från andra webbplatser via länkar. Dessa webbplatser ligger utanför Astion Pharmas kontroll. Vi är därför inte på något sätt ansvariga för innehållet på dessa webbplatser.

Information om beställda varor från sådana webbplatser ingår inte i beskrivningen av de beställda varorna i avtalet mellan köparen och Astion Pharma.

Säljaren är inte ansvarig för direkt eller indirekt förlust till följd av att de beställda varorna kommer sent till köparen eller de beställda varorna som lider av brister när förseningen eller bristerna beror på köparens handling eller utelämnande eller omständigheter utanför vår kontroll, t.ex. krig, uppror, upplopp, brand, statligt ingripande, beslag, valutabegränsningar, arbetstvist av alla slag, inklusive strejk och lockout, eller liknande.

Vi ger ingen oberoende garanti för de beställda varorna, och köparen får endast de garantier som utfärdats av tillverkaren till köparen.

Handla på webbplatsen

I samband med ditt köp med oss ​​har du angett ett antal personuppgifter. Särskilt:

- Ditt namn

- Din adress

- Din e-postadress

- Ditt telefonnummer

- Din betalningsinformation

Vi behandlar denna personliga information i samband med att ditt köp skickas eftersom det är nödvändigt för oss att fullfölja vår del av transaktionen. Såväl som under en begränsad period därefter, för att säkerställa att allt går bra. Så snart denna information / data inte längre behövs raderas de från vårt system. Data raderas efter 5 år. Eftersom vi har en obegränsad returrätt på produkterna, lagrar de data i 5 år.

Om du har beställt leverans kommer informationen om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress att tillhandahållas vår distributör för att leverera dina inköpta varor.

Förbehåll för ändringar:

Vi förbehåller oss rätten att ändra och uppdatera de villkor som gäller för denna webbplats. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad med eventuella förändringar.

Missbruk:

Denna webbplats ägs och förvaltas av Astion Pharma. Webbplatsen är skapad för användning av privata köpare. Alla delar av webbplatsen, vare sig det är texter, bilder, grafiska framställningar etc., är skyddade av upphovsrätten och får därför inte kopieras, laddas ner eller distribueras. Missbruk av Astion Pharma orsakar polisanmälan.