Phillip Thestrup Meimbresse

Varde ApotekPicture of Phillip Thestrup Meimbresse

Cand.pharm – Farmacie kandidat – Klinisk farmaceut på Esbjerg Krone Apotek 

Jag tog en farmacie kandidatexamen från Syddansk Universitet år 2017, och har sedan dess arbetat som klinisk farmaceut på apoteket.

Som farmaceut är jag expert på läkemedel, och med en vetenskaplig bakgrund inom läkemedel och deras användning har jag ordentligt på fötterna kunskapsmässigt.

Till vardags arbetar jag på Varde Apotek, där min primära arbetsuppgift är att ge råd till våra kunder om hur de korrekt ska använda sin medicin.

Som person har jag alltid varit intresserad av omsorg, och därför har jag bland annat i flera år varit frivilligarbetare och teamledare för Röda korset. Jag har varit med på olika stora arrangemang, såsom konserter, festivaler, sportevenemang, etc. där jag har varit redo att göra insatser inom första hjälpen.

Det är mycket berikande för mig, både personligen och professionellt, att hjälpa andra som har behov av hjälp. Denna drivkraft hjälper mig också att vara nyfiken på ämnet farmaci och dess ständiga utveckling.

Jag känner till Astion Pharmas produkter, vilka vi säljer på apoteket, och deras höga kvalitet. Därför vill jag gärna validera de texter och guider om problemlösande produkter och relaterade ämnen, som finns att läsa här på sidan.

Du kan läsa mer om mig på min professionella profil på LinkedIn.