Villkor

Dagliga leveranser

Om du beställer före kl 14:00 på vardagar skickar vi beställningen samma dag. Därför har vi alltid en leveranstid på 1-3 dagar.

Fri frakt i Sverige med GLS till ombud

Alla ordrar över 199 kr skickade med GLS till ett ombud i Sverige är gratis.

Frakt till Sverige – GLS ombud/upphämtningsställe

Leveranser med GLS Direkt hem till dörren kostar 19 DKK. Om du inte är hemma för att ta emot paketet kan du hämta det hos närmaste ombud. Leverans till ombud/upphämtningsplats är kostnadsfritt.

Leveransvillkoren gäller inte för Grönland, Färöarna och utomlands

OBS! Om du inte har fått ditt paket inom 10 dagar efter det att du skickat din order, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. När paketet skickas tillbaka till oss kommer det att tillkomma ytterligare en fraktkostnad på 39 kr. Om paketet kommer tillbaka till oss eftersom det inte har hämtats ut hos ombudet av ett eller annat skäl, exempelvis om du ångrar ditt köp drar vi av 39 kr för returkostnaden från ombudet till oss.

100% nöjdhetsgaranti

Vi har testat våra produkter och vet vad de kan göra. Därför har vi 100% kundnöjdhetsgaranti på alla våra produkter.

Återbetalning

Du har obegränsad returrätt på oöppnade varor och det är gratis att skicka tillbaka varor – skicka ett mail till info@australian-bodycare.com om du vill returnera dina produkter. Vi återbetalar inte öppnade varor om de returneras efter den period då vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti.

Varor som returneras OFRANKERAT eller på begäran kvitteras ej. Innan du returnerar, vänligen kontakta Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com för returfraktsedel. Du måste skicka varorna på ett säkert sätt – tillsammans med en kopia av fakturan och skriv klart och tydligt att du vill utnyttja returrätten och att du därför vill få tillbaka beloppet som du betalat.

Dessa returregler gäller för alla varor som säljs via vår webbshop.

Betalningsmetoder

Beställningar kan betalas på följande sätt:

Dankort

Vi tar emot betalningar med Dankort, Visa, Mastercard och Eurocard. Vi använder en betalningslösning från Quickpay.dk

Kommunikationen med denna betalningslösning har testats av Nets. Alla kortdata skickas krypterade.

Mobilepay

Vi tar emot betalningar via mobilepay.

Produktinformation:

Hos Astion Pharma beskrivs de väsentliga egenskaperna hos produkten, för ytterligare information eller frågor om befintlig information, skicka ett mail till info@astionpharma.com

Priser:

Alla angivna priser inkluderar 25% moms. Information om frakt- och hanteringsavgifter visas i din kundvagn.

Beställning:

Presentation av varor tillsammans med priset på Astion Pharma är inte ett bindande avtal, utan bara en inbjudan att anta ett erbjudande.

Köparens beställning av varor från webbplatsen utgör inte ett bindande kontrakt utan ett erbjudande att köpa varan enligt angivna villkor.

Ett bindande avtal har endast ingåtts när en orderbekräftelse accepterat köparens erbjudande. Vi förbehåller oss rätten att avslå beställningar som är av sådan storlek att de inte kan tänkas vara till för personligt bruk. Vi reserverar för utsålda varor och fall där det är nödvändigt att göra partiella leveranser av en beställning. I sådana fall kommer vi att informera köparen om detta.

Betalning:

Kontoinformationen som du anger när du köper varor skickas direkt till PBS i krypterad form (SSL) som bara du och PBS kan läsa. Det finns således ingen annan som ser eller lagrar informationen om dig. Vid köp med Dankort eller kreditkort dras beloppet från ditt konto så snart varorna avgår från vårt lager.

Klagomål:

Vid köp på astionpharma.com/da, enligt villkoren, beviljas 2 års garanti från fakturadatumet när det gäller tillverkning och materialfel (defekter).

Ansvarsfriskrivning och garanti:

Astion Pharma har gjort det enkelt för dig att få relevant information på andra webbplatser via länkar. Dessa webbplatser är utanför Astion Pharmas kontroll. Vi kan därför inte på något sätt hållas ansvariga för innehållet på dessa webbplatser.

Information om de beställda varorna från sådana webbplatser ingår inte i beskrivningen av de beställda varorna i avtalet mellan köparen och Astion Pharma.

Säljaren är inte ansvarig för direkta eller indirekta förluster till följd av att de beställda varorna anländer sent för köparen, eller om de beställda varorna har defekter när felet beror på köparens åtgärder eller underlåtenhet eller omständigheter som krig, uppror, störningar, eld, statlig inblandning, anfall, valutarestriktioner, arbetskonflikter av något slag, inklusive strejk och lockout eller liknande.

Vi tillhandahåller inte en oberoende garanti för de beställda varorna, och köparen erhåller endast de garantier som tillverkaren utfärdar till köparen.

Köp på hemsidan

I samband med ditt köp från oss har du angett ett antal personuppgifter. Inklusive:

– Ditt namn

– Din adress

– Din e-postadress

– Ditt telefonnummer

– Din betalningsinformation

Dessa personuppgifter behandlar vi i samband med leverans av ditt köp, eftersom det är nödvändigt för oss för att uppfylla vår del av affären, och en begränsad period efteråt, för att se till att allt går som det ska. Så snart denna information / data inte längre behövs, raderas den från vårt system. Data raderas efter 5 år. Eftersom vi har obegränsad returrätt på produkterna lagras data i 5 år.

Om du har beställt leverans, kommer informationen om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress att skickas till vårt fraktfirman för leverans av dina inköp.

Med förbehåll för ändringar:

Vi förbehåller oss rätten att ändra och uppdatera de regler och villkor som gäller för denna webbplats. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad om förändringar.

Missbruk:

Denna webbplats ägs och förvaltas av Astion Pharma. Webbplatsen är upprättad för användning av privata köpare. Alla objekt på webbplatsen, tex texter, bilder, grafiska presentationer etc., skyddas av upphovsrätten och får därför inte kopieras eller distribueras. Missbruk kommer att anmälas till polisen.

Länkar:
PBS – Bankens Betalningsservice
FDIH / Konsumentrådet
Konsumentstyrelsen
Konsumentverket – med en bok om online-butiker
Konsumentstyrelsen
Konsumentinformation

Våra produkter säljs också på apoteket, hos Matas butiker och hos Helsam